MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby można suszyć, a jakie marynować, mrozić i kisić? Zobacz, jak łatwo zrobić przetwory z grzybów na zimę. Podajemy przepisy i rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

dobra druga połowa i jest wygrana

NOWE
dobra druga połowa i jest wygrana

Siódma edycja Alei Gwiazd Siatkówki w Katowicach. ZDJĘCIA

NOWE
Siódma edycja Alei Gwiazd Siatkówki w Katowicach. ZDJĘCIA

Polecamy

„Byłam w zakonie i wiem, jak tam jest”. Rozmowa z byłą zakonnicą, która była w wojsku

ROZMOWA
„Byłam w zakonie i wiem, jak tam jest”. Rozmowa z byłą zakonnicą, która była w wojsku

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Pyszny biszkopt z truskawkami. Poznaj przepis na deser jak od babci

Pyszny biszkopt z truskawkami. Poznaj przepis na deser jak od babci