MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rozwałkowane ciasto nadziewaj farszem w odstępach.
fot. materiały prasowe wydawnictwo Wielka Litera/Giovanna Di Lisciandro

Apetyczne ravioli ze szpinakiem. Zagnieć ciasto i zrób pierożki włoskiej królowej makaronu. Twoja rodzina zakocha się w tym daniu

Ravioli ze szpinakiem i ricottą. Wypełnianie farszem

Rozwałkowane ciasto nadziewaj farszem w odstępach.

Zobacz również

Kolejna fala nawałnic podsumowana przez Poddębicko-Łęczyckich Łowców Burz ZDJĘCIA

NOWE
Kolejna fala nawałnic podsumowana przez Poddębicko-Łęczyckich Łowców Burz ZDJĘCIA

Rejsy statkiem solarnym po Zalewie Włocławskim. W takich godzinach pływa w lipcu 2024

NOWE
Rejsy statkiem solarnym po Zalewie Włocławskim. W takich godzinach pływa w lipcu 2024

Polecamy

Jaki french jest teraz modny? Tylko ten z żółtymi końcówkami

HIT DNIA
Jaki french jest teraz modny? Tylko ten z żółtymi końcówkami

Pyszne i chrupiące koreczki. Najlepsze na imprezę, grilla i do kanapek

Pyszne i chrupiące koreczki. Najlepsze na imprezę, grilla i do kanapek

Kiedy nudzą nam się tradycyjne kotlety, robię ten pyszny farsz. Rodzina się zajada

Kiedy nudzą nam się tradycyjne kotlety, robię ten pyszny farsz. Rodzina się zajada