MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Planowanie z wyprzedzeniem tego, co zjesz na poszczególne...
fot. 123RF

12 praktycznych porad, jak nie marnować żywności!

Planuj posiłki

Planowanie z wyprzedzeniem tego, co zjesz na poszczególne posiłki przez kilka następnych dni to świetny sposób na ograniczenie marnotrawstwa żywności. Na podstawie przygotowanego menu wystarczy bowiem przygotować listę zakupów, z którą robienie zakupów będzie o wiele łatwiejsze. Co więcej, pozwoli to ograniczyć zakup wielu przypadkowych produktów, które często niewykorzystane lądują w koszu.

Zobacz również

ŁKS Commercecon pozyskał trenera reprezentacji Polski

ŁKS Commercecon pozyskał trenera reprezentacji Polski

Wieści z ratusza w Żninie: Łukasz Kwiatkowski o zmianach personalnych i nie tylko

Wieści z ratusza w Żninie: Łukasz Kwiatkowski o zmianach personalnych i nie tylko

Polecamy

Kruche ciastka z pistacjami do mocnej kawy. Rozkosz do ostatniego okruszka

Kruche ciastka z pistacjami do mocnej kawy. Rozkosz do ostatniego okruszka

Kontuzja sportowców i ludzi aktywnych. Zmaga się z nią Robert Lewandowski

Kontuzja sportowców i ludzi aktywnych. Zmaga się z nią Robert Lewandowski

Dla zysku zabijają 7 tys. osób dziennie. Przyczyniają się do rozwoju raka i cukrzycy

Dla zysku zabijają 7 tys. osób dziennie. Przyczyniają się do rozwoju raka i cukrzycy